U redu, evo sretnog lica s tim biserskim bijelcima!

U redu, evo sretnog lica s tim biserskim bijelcima!

Nova nogometna torba

Moja stara nogometna torba bila je divovska duffle s stvarima koje su se prolijevale iz džepova. Također nije imao držač za bocu vode, što je možda najvažniji džep od svih njih. Prijatelj je imao sličnu torbu kao i ova na našim igrama u zatvorenom prostoru, a ja sam ugrizao metak da svoj stari zamijenim ovim. Tako dobar izbor. Ne samo da postoje dva džepa za bocu vode (imam jedan s elektrolitima i jedan s ledenom vodom), već volim da na terenu stoji uspravno.

Postoji i toliko sjajnih džepova. Jedini je nedostatak da nema vrećicu za prljave cipele, tako da samo imam vrećicu za crtanje za svoje zglobove. Problem je riješen!

Mazen -ova jajašava jaja

Dopustite mi da vam ispričam priču o tim jajima. Nahranila sam Mazen kako se svađala jaja gotovo svaki dan kad je bio jedan. Izmjenjivao sam između jaja, jogurta i zobene pahuljice – tri namirnice za koje mislim da su od vrhunske prehrane. Jadni Mazen se probudio jednog dana oko 2 godine i nikad više nije pojeo jaje.

Brzo naprijed do 6,5 godina i spremali smo se za krevet drugu noć.

„Što radite Želite li za doručak sutra? ” Pitao sam ga.

“Jajašava jaja!” Rekao je.

“Ozbiljno? Želite jaja? ” Rekao sam nevjerojatno.

“Da, vidio sam frajera na vašoj cijevi kako ih jede i oni su izgledali dobro.” Odgovorio je.

Pa onda! Kao što je ujutro obećano, isporučen mu je tanjur s jednim jajetom i maslacem. Bila sam nježna breza u krevetu držeći dah da vidim hoće li ih pojesti. Je li uzeo čak i jedan zalogaj? Ne. Rekao je: “Ne izgledaju kao jaja od You cijevi.”

mazen! Morat ću potražiti ovaj video i usporediti.

tako nepotrebno reći, pojeo sam njegova jaja za doručak. S ostatkom kukuruznog kruha i grožđa!

dimljeno nije dimljeno

Thomas je napravio najbolji dimpoj losos za našu nedjeljnu večeru. Ali to nije bio dimljeni losos – bio je samo losos s dimljenim okusom! Stavio je smeđi šećer i malo tekućeg dima na vrh, a zatim ga naletio u aluminijsku foliju, tako da je ostao lijep i vlažan. Bio je to od najboljih lososa koje smo napravili kod kuće! Napravio sam preljev za salatu (očne jabučice) s jogurtom, maslinovim uljem, limunom, limunovom koricom, soli, paprom, češnjakom u prahu i svježim kopra. Svježe kopar je 100% moja omiljena biljka!

Nadam se da imate sjajan tjedan!

Više postova iz Kath:

Znate da je to dan trčanja Kad je 9:30, a još nisam objavio!

Bio sam gore u 7 i pretrčao brze 4 milje. Ujutro trčim toliko brže (vjerojatno zbog prazninog želuca) nego kad idem na sredinu jutra nakon ogromne zdjele zobi-čak i nakon nekoliko sati probave.

Matt je jeo PB & Banana sendvič kad sam otišao i ponudio mi zalogaj za gorivo. Yum!

Moja trčanja bila je brza i dobra. Ali izgorio sam se na kilometru 4. milje 2 i 3 su sub-8: 30! Napokon vraćam utor.

Jučer sam u Harris Teeteru pokupio Oikos-sjajnu ljubav koju nisam kupio toliko umjesto jeftinijeg jogurta s ne-mekturnim jogurtom od organske ravnice-i dječak je bio dobar! Cijela namirnica je najviše grčki u običnim jogurtima (mrzim ih kad su gelirani i vodeni, a WF gusti), ali ništa se ne uspoređuje s oikosom.

Također sam pokupio Smuckerovo prirodno! Žudim za dobrom ole “kikiriki + soli” kikirikijevog maslaca, a Smucker’s Prirod je stari favorit. Držite se krova svojih usta dobro!

U zdjeli:

1 šalica oikos ~ 8 pitted narezana trešnje banana1 tbsp tbsp mljeveni lamen ~ 1/4 šalice sirove zob ~ 2 žlice konopte jamčice granolastrawbery !

ledena kava sa strane. Jučer sam dobio kofeinsku glavobolju 🙁 samo sam ujutro pio male količine i pokušavao ne raditi uzastopne dane, ali nekako sam opet bio ovisnik !!! Lud! Zamišljam kad se pekara otvara i Matt pije kavu tamo da neću napraviti lonac za jedan kod kuće i možda bih opet otišao. Ali dok je ovdje, pijem ga.

Moja duga šalica bila je bivši Opensky proizvod! Tako je zabavno popijati-provjerite usnu!

Moj ko-šef me je G-Chatting me da kasnim na posao. Moram voziti bicikl !!

Sviđa mi se svoj kukuruzni kruh s medom na vrhu

kao NYE poslastica, Matt je donio pivo za posebnu prigodu – 30. godišnjica Sierra Nevada Black Barleywine

Mmmmm !! Svidjelo mi se, ali za L.O.V.E. bilo mi je to previše previše skok ječma.

Nekoga vremena Karen je otišla u krevet, ali prvo je ubacila poslasticu za nas – zalogaj jabuke koju je ostavila s malo smrznutog jogurta

Sve pomiješano !

Posluženo uz čaj od metvice

Sada pijem Mattovo pivo dok tipkam.

Ram Ovo

Ovaj blog je trebao više od 2 sata. Zašto? Budući da je moje računalo bilo sooooo sporo, jedva sam ga mogao izdržati. Pisanje posta je komad torte – to su fotografije koje zauzimaju sve moje vrijeme. A uz sporo računalo, to je mučan postupak. Ispada da sam to pokušavao učiniti sa samo 1 GB RAM -a! Moj laptop ima 3 godine i ima samo 2 GB, pa ga je Matt izvadio neki dan da ispita tip da mi naruči još malo. Kad je vratio memoriju, zamijenio ga je i mislio sam da je to samo glupo računalo. 3 Ponovno pokretanje i obnovljeni RAM-a kasnije … stvari se vraćaju u normalan spored, umjesto u melasu. Nadajući se da će moj novi ovan uskoro stići! Ako to ne učini trik, netko će biti kupovina laptopa. S poslom koji se temelji na pouzdanom računalu, sigurno ne mogu gubiti vrijeme dok putujem na računalo kad trebam biti vani.

nye

2008 i 2009

Odlučili smo večeras nazvati večer niskog ključeva i gledati film po vatri [plina Kuća naših prijatelja. Nikad nisam bila velika osoba NYE. Nešto o zabavi koja nije započela sve dok me ponoć ne istroši prije nego što počne! Mislim da ipak nisam propustio pad lopte, pa se namjeravam boriti protiv pospanosti i ostati gore što mogu!

Očito imam slučaj riječi večeras 🙂

Imajte sretnu novu godinu!

Više postova iz Kath:

Write Vaš vlastiti komentar – Moram mlaz !! 🙂 🙂

Odmor.

banana.

4,5 milja.

jezero.

maratonval.

vruće. Svijetao. Znoj.

hodati.

jamba! (Jasno opsjednut ..)

siac (smoothie u šalici)

mrvica granole.

ICE ICE BABY

tuš.

Blog.

Swag!

Više postova iz Kath:

Word iz zemlje peciva

Nedostaje mi pekara kad nisam ovdje – zabavno je mjesto za jesti i jesti!

^^ to je pesto parmesan Swirl!

A to su plavuša. Dakle, gooey!

Virginia Rolls su mi novi favorit. Oni su 25% cjeloviti zrn i napravljeni od krumpira – tako lepršavi i tijesto i gotovo krafni! Imao sam nekoliko zalogaja odbačenog jednog od njih kad sam ušao kao predjelo.

Jutros sam otišao na Body Pump nakon što sam malo više pakirao kod kuće. Mislim da je naša kuća spremna da se ovog vikenda učita u automobile!

pumpa je bila tvrda, ili bolje rečeno, naporno sam ga napravila pomoću stvarnog utega. Ruke su mi se danas osjećale slabo! A ramena me sada boli s tim umornim osjećajem dizanja utega. Ali boli tako dobro.

Dopušteno gorivo.

rijetko jedem našu puretinu, jer iako je potpuno prirodna, nije organski ili lokalni i ne znam je li puretina živjela dobar život. Ali s vremena na vrijeme imam ga kad zvuči dobro, a nakon zalogaja Mattovog puretine + sira na parm pesto, odlučio sam danas da bih ih imao.

na visokoj petici – ovaj me tip ispunio!

Raditi neke pekarne stvari, a zatim se uputio u kuću. Čujem da boja ide na zidove kasnije popodne !!!!

Više postova iz Kath:

Šteta što ove godine nemamo božićno drvce 🙁 I ‘ M lagano žalim zbog odluke. Možda bih samo trebao negdje pronaći vijenac!?

Popodne sam proveo snimajući neke videozapise s Jonathanom, videografom koji je poslao Open Sky kako bi u svoju trgovinu ubacio neke profesionalne videozapise o proizvodima. Žao mi je što nisam snimio nijednu fotografiju! Bilo je zabavno!! Vjerojatno sam rekao nekoliko previše UMS -a, ali pucanje je prošlo dobro. Uzbuđena sam što ih vidim kako su zajedno uređivali u narednim tjednima!

Bio sam prilično spreman za užinu kad smo se zamotali oko 4:30. I točno sam znao što želim:

Pita od bundeve s toplim cimetom Kashi Heart 2 Heart 2 i nešto Bobova crvena mlina hrskava kokosova granola. Mmmmm!

Nažalost, nije 20 minuta kasnije Matt sišao s drijema i proglasio je da je spreman za večeru! Volio bih da nisam jeo zalogaj ili smo mogli samo rano večerati. Završili smo s jelom onoga što želite noći.

Napravio je divovski sendvič. Očito.

Sastavio sam tanjur ukusnosti –

Rezanje tikvica od žira spreman za pečenje…

Pom + Club soda koktel spreman za piće

Dok je večera kuhala, pijuckala sam piće i ubacila ljubav zapravo u DVD igrač.

Ogromna uzbudljiva hvala Heather što mi je poslala !! Imala je dvije kopije i čula me kako kažem na Twitteru da volim film !!! Zapravo-heh heh-nije se svidio film i bio sam prilično razočaran u njemu kad sam ga prvi put vidio, ali ovo je bio moj 3-4 put i to je definitivno jedan od mojih najdražih božićnih filmova sada !! Mislim da je u početku teško pratiti likove, ali sada volim teme i veze.

Puno hvala Heather !!

Uključila je čak i neke operacije prekrasne note!

Usmislila sam se u svojoj Davidson Lax Sweatpants #26 !!! (Nisam igrao lacrosse, ali upravo sam ih dobio jer je moj prijatelj Whizzle učinio i zatražio sam #26. Oni su najbolje trenirke ikad! I btw, ovo je samofotografirana fotografija s presjekom koja sam rotirala 180*!)

Candle Coze

Dok sam gledao, pečena večera.

Mama Pea’s Bumpkin Shied Shippeas !!

Squash spreman za jelo (~ 40 Zapisnici na 400* nakon što su ga bacali u javor, kanolu i sol i papar)

plus malo pare zelenog graha + maslac

Pomiješao sam oko 1/2 čašice (plus grickalice! ) Garbanzos s nekim pšenicima koje sam kuhao ranije danas

Ljubav Acorn tikvica! Još uvijek još nisam imao Kabocha …

sada jedem kože tikvica. Okus je neutralan i zabavno je jesti, ali malo me brine sa svim vlaknima u mom GI traktu….

Jednostavni grah za zelenilo

imao je mali zalogaj od Čokolada za desert.

U gore da pronađe novu knjigu za čitanje!

~ Kay

Dok je kuglanje bilo zabavno, stvarno je bio u njemu za arkadu. (A pod ‘on’ mislim na Thomas. Ha!)

Oboje su imali eksploziju.

Birch je poželio da i on može igrati svemirske invadere.

nakon toga Odveli smo zabavu u Burger Bach i imali smo sreću da ne moramo čekati stol!

Imao sam hamburger i salatu plus nekoliko pregršt pomfrita iz obiteljske zdjele.

Čekajući Mazen kod kuće, imao sam kolač od novog Vivi’s Cake and Candy (isti koncept kao i Sweethaus s re-brendiranjem, hvala bogu da leptir živi!) To je zapravo ostao s zabave, a ja sam bio malo Zabrinut je da mu se neće svidjeti kokosov orah na vrhu, a on je napravio poantu da mi priđe i kaže “da je kokos zapravo bio prilično dobar.” LOL – nisam volio kokos dok nisam bio na fakultetu!

Snuggles za spavanje! [Ovaj ogrtač je najtoplija, najsitnija stvar! Morate posjedovati za zimu!]

U subotu ujutro bio sam gore i bio sam na svom razredu vježbanja. Thomas je kupio neke dobrote od Albemarle Bread Co, a ja sam imao pola muffina s PB-om prije nego što sam otišao.

Ponijela sam sa sobom svoju drugu šalicu kave i tuš, jer sam imao planove za doručak nakon vježbanja sa Neke djevojke iz klase!

Otišli smo u Bebebero na doručak. Nisam bio na novom prostoru (iznad staklenke viskija) i bilo je sjajno!

mimosa pasiranog voća za ovu djevojku!

Dijelili smo čips i guac (najbolji čips !)

i imao sam Bebedero Twist na jajima Benedikt!

Ostatak subote izgledao je ovako. Puno vremena za pod i druženje s mojim dečkima. Birch je odbio tri sata! Ako ste vidjeli moje Instagram priče, znate da se kotrljao na trbuh kako bi spavao. Iako je ovo bilo malo stresno s obzirom na raspravu o SIDS -u, također je bilo sjajno jer spava toliko bolje. Sada je u vreći za spavanje sada i iz Merlina. Uskoro ću obaviti potpuno ažuriranje breze!

(^^ moje papuče za bootie!)

u subotu popodne Thomas je odveo svog oca u UVA igru i tada su njegovi roditelji došli na a Ležerna večera. Oni vole svog Birchie Boy -a!

Jednostavno smo ga održavali s rotisserie piletinom, zelenim grahom, salatom od kelja i kukuruznom kruhu koje sam napravio od misa sa strelicama.

Mali B se pridružio nam na stol! (Uskoro na visokoj stolici…)

Za grickalicu kasne noći (kasna noć = 21:00) napravio sam malo mlijeko slete s Breyers vanilijom, mlijekom, čokoladnim čipsom i granolom. Bilo je nevjerojatno! Thomas i ja gledali smo seriju aferu kroz Showtime putem Hulu. Stvarno je dobro!

U nedjelju ujutro imali smo puno prigušivača, više mekinja s jajima i cijeli dan nogometa! Thomas je igrao ujutro, a ja sam popodne otišao u žensku ligu! Tako sam sretan što sam se vratio!

M samo sam naučio kako se povući ako smo uvukli u njega sjedeći. Još uvijek ne može sjediti od ležanja, ali pokušavamo biti ispred igre prije nego što to shvati i iskoči. FYI, kad sam imao 2 godine, popeo sam se iz krevetića i razbio kost ovratnika!

Imamo neobično hladno vrijeme koje još nije gotovo. Ne samo da će sljedećih nekoliko dana biti hladno, već i kiša. Hajde May!

Ali za petak nakon pet bilo je prilično lijepo da se ne znoji na svakom centimetaru tijela.

Uzeli smo piknik – ovaj tjedan mini sendviči. Hummus + špinat na toskanskom kiselom tijestu i siru + fig pekme + špinat na cville crunch.

Mazen je imao i špinat 🙂

i sjajno se igrao sa svojim djevojkama!

Subotnje ujutro Matt je pekao slatkiše i napravio rezanje događaja, a vratio se kući do 9 sati za Naptime. Dok su dečki spavali, krenuo sam trčanjem od 4 milje!

Naši vikendi postaju toliko predvidljivi – u subotu smo zajedno otišli na gradsku tržnicu. Zar ne izgledam oduševljeno što sam tamo?

Igrali smo se na trijemu i jeli salate za ručak.

i proveo sam popodnevni sprej slikajući ove crne stolove bijele. Svidjeli su mi se dijamanti, ali crna je bila tako mračna. Naša obiteljska soba sada izgleda toliko više vikendica.

Subota navečer smo sreli neke prijatelje na Mono Loco-u na ranu zabavu Cinco de Mayo

Prošlo je sedamnaest mjeseci od mog posljednjeg začina-a-rita !! (Alkoholičar, to jest). Yum!

Zaronio sam u čips + salsu i dao sebi želudac za šetnju kući.

burrito je bio hrskavi bakalar i zdjela s škampima s avokadom kremom, rižom i grahom

bacteoff što je to idite na ovu stranicu Evo njegovog ozbiljnog lica. [I hvala Janae na savjetu da koristi kalkulator kao igračku “pametni telefon” !! M voli.]

ok evo sretnog lica s tim biserskim bijelcima!

u nedjelju ujutro otišao sam u kupovinu namirnica alllll byyyyy myselfffffffff. Bilo je zabavno! Iako na neki način to nije bilo tako zabavno jer sam osjećao pritisak da se vratim kući, umjesto da ostanem istražiti novu hranu.

m i ručala sam zajedno dok je Matt otišao napraviti sjajan događaj za rezanje žetve. Ostatak lososa burrito!

Popodne smo troje otišli u šetnju 4,5 milje. Zašto se hodanje 4,5 osjeća teže od trčanja 4,5! “

Dan smo završili večerom na trijemu – tajlandskom kokosovom tilapijom iz Whole Foods, kokosovom rižom napravljenom u kuhaču za rižu sa svilenim kokosovim mlijekom (yum!) i svježe lokalne šparoge.

Jeste li učinili nešto super zabavno ovog vikenda?

Više postova iz Kath:

moj srednjoročni je prošao dobro. Svatko želi znati što znači Bradycardia?!

Vježba

Moja vježba bila je sjajna – toliko je drugačije biti u teretani u 9:30 u usporedbi s 5:30. Iako su ljudi različiti, jednako je gužva. Uvijek se pitam što svi ti ljudi rade za posao. Možda su oni studenti poput mene, ili radne noći, ili su u kući ili su samozaposleni.

Contents

Quick Navigation
×
×

Cart